De behandelingen in de salon worden uitgevoerd met de producten van Kalahari Skincare. 

 

Kalahari Skincare staat bekend als een natuurlijke/plantaardig product dat is opgericht na jaren van toegewijd onderzoek door Carina Franck in samenwerking met team van botanische experts en cosmetische wetenschappers. De zeer effectieve formules bevatten superieure plantaardige oliën en uitzonderlijke Afrikaanse plant extracten die samengesteld zijn met ingedriënten van bekende internationale laboratoria. Kalahari Skincare biedt zichtbare resultaten en is geschikt voor alle huidtypes.

 

Toewijding aan kwaliteit

Met grote zorg worden de ingrediënten geselecteerd en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen wordne gebruikt.

  • Het grootste gedeelte van de producten bestaan uit meer dan 65 natuurlijke oli
    en en extracten.
  • De producten van Kalahari zijn niet getest op dieren.
  • Het grootste gedeelte van de verpakkingen zijn te recyclen en herbruikbaar.
  • Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten derivaten, isopryleen glycol, formaldehyde of minerale oliën.

Milieubewust

Kalahari is toegewijd aan haar omgeving en streeft ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en de Khoi San Rooibos thee wordt biologisch geoogst.

 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Kalahari is pro-actief betrokken bij verschillende projecten in de Zuid-Afrikaanse gemeenschappen zoals bij voedsel ondersteuning, scholing, humanitaire samenwerkeingen en maatschappelijke projecten.

 

"Door het kopen van een product wordt u vanzelf een Kalahari Humanitarian Partner - iets terugdoen voor een ander is u heel gemakkelijk"- Carina Franck.